🎧 Interview: Johannes Langkilde

Posted on 29. juni 2021

Journalist og vært på TV-Avisen, Johannes Langkilde fra Hjørring er aktuel med bogen “Min Fætter Er Høvding I Samoa” I interviewet fortæller han om bogen. Du kan møde Johannes Langkilde i Bog & Ide i Metropol Shoppingcenter Hjørring lørdag den 3. juli klokken 13.00

I slutningen af 1800-tallet hoppede Johannes Langkildes slægtning, Hans Alfred Langkilde, overbord fra en båd, svømmede i land i Samoa, giftede sig med en høvdingedatter og grundlagde en stor familieklan. Nu, omkring 150 år senere, følger journalist Johannes Langkilde sporet efter sin forfader og rejser til den anden side af Jorden.

Johannes Langkilde havde som barn fået fortalt historien om sin forfader Hans Alfred, der svømmede i land på øen Samoa, blev gift og grundlagde en stor familie. Dengang afskrev Johannes det som et eventyr, der ikke havde noget hold i virkeligheden.

MIN FÆTTER ER HØVDING I SAMOA er skrevet i tiden efter Johannes tog familien med til Samoa, hvor de mødte hele den fjerne del af familien og sammen gik på opdagelse i familiehistorien. Det er en fortælling om at finde det smukke og sjove i en så uventet situation, men også om familierelationer og kærlighed.

Copyrights SkagaFM