170 skolebørn får styr på staven i Hjørring

floorballDet gælder om at være hurtig på fødderne og ramme præcist med hockeystaven, når Femhøje Hallen tirsdag den 8. november ligger halgulv til Skolernes Floorballdag. 170 børn fra 0. - 3. klasse fra lokale skoler kan se frem til at prøve kræfter med den begyndervenlige stavsport.

Dagen kommer til at byde på masser af floorballspil, så børnene gennem sjov og bevægelse får en forsmag på alt det gode, floorball kan tilbyde som fritidsaktivitet. Det er klubben Hjørring Titans, der står for arrangementet i Hjørring.

"Skolernes Floorballdag" er en del af Danmarks største sundhedsprojekt for skoleelever, Aktiv Året Rundt, som er økonomisk støttet af Nordea-fonden. Projektets mål er, at børnene opnår sundere vaner og oplever, at det kan være sjovt at være sund.

Flere aktive børn

Gode og sunde vaner grundlægger vi nemlig i barndommen, så filosofien er, at "Skolernes Floorballdag" sammen med projektets mange andre "idrætsdage" kan give lyst til mere. - Vi vil gerne vise alle de muligheder, der er for at dyrke sport i Danmark. Der er ikke kun håndbold og fodbold, men også kajak, dans, brydning og meget andet, som vi også laver arrangementer på hen over året. Målet er, at der kommer flere børn i idrætsforeningerne, så børnene får varige sunde vaner, siger projektleder Anders Flaskager fra Aktiv Året Rundt.

468 ad

Skriv en kommentar