22 nordjyske håndboldklubber inviterer til Håndboldens Dag

Udgivet d. 20. december 2018

Den 5. januar skydes det nye år for alvor ind, når Håndboldens Dag for første gang rammer de danske haller, og klubberne inviterer til en dag fyldt med sjove og gratis aktiviteter for hele familien.

22 nordjyske håndboldklubber har meldt sig klar og glæder sig til at invitere til en dag fyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Blandt de klubber, der er med, kan nævnes: Tornby IF, Ålbæk Håndboldklub, GVL Løkken, Vestbjerg IF, Nøvling IF, Støvring Håndbold, Dronninglund IF, Sindal IF og mange flere.

Arrangørerne håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi deres lokale håndboldklub. Det gælder både dem, der tidligere har haft en bold i hånden, men også dem, der aldrig har rørt en håndbold. På Håndboldens Dag kan alle nemlig være med.

"Jeg håber, at Håndboldens Dag kan være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet. Mange tror måske, at det er den eneste måde at spille håndbold på, men det er heldigvis helt forkert. Så jeg håber, at vi kan nå ud til både nuværende og tidligere håndboldspillere, men også alle dem, der ikke har prøvet at spille håndbold før, så de også kan få en fornemmelse af den sjove og sociale sport, håndbold er," fortæller Morten Stig Christensen, generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, der sammen med DGI står bag Håndboldens Dag.

Tanken med dagen er, at så mange som muligt skal have mulighed for at prøve kræfter med håndbold i hyggelige og uformelle rammer. Der vil især blive spillet på mindre baner og med bløde bolde, så alle kan være med.

Klubberne byder på forskellige aktiviteter på dagen, så der er sjove boldudfordringer for enhver smag og for alle aldersgrupper. Mange af klubberne vil efterfølgende oprette motionstilbud med eksempelvis Håndboldfitness og Five-a-side Håndbold for voksne, både nye og tidligere håndboldspillere.

Det er gratis at deltage, og man kan møde op i træningssko eller bare fødder. Det vil også være muligt at deltage i en fotokonkurrence, hvor førstepræmien er to billetter til VM-finalen den 27. januar.

Find din nærmeste klub og se, hvad tid de inviterer til Håndboldens Dag på danmarkskortet: https://www.bevaegdigforlivet.dk/haandbold/haandboldens-dag/kort

Fakta
Håndboldens Dag er et nyt initiativ under 'Bevæg dig for livet - Håndbold' i samarbejde mellem DHF og DGI. Den 5. januar 2019 slår flere end 160 håndboldklubber dørene op og inviterer både tidligere og nuværende håndboldspillere, men også dem, der aldrig har rørt en håndbold inden for. Læs mere om Håndboldens Dag: https://www.bevaegdigforlivet.dk/haandbold/haandboldens-dag/kom-til-haandboldens-dag

Skriv en kommentar