26 Hirtshals virksomheder med på Danfish 2017

Udgivet d. 3. oktober 2017

Kom og oplev Hirtshals Service Group på DanFish International 2017
Den 11.-13. oktober bliver Nordeuropas største fiskerimesse, DanFish International, igen afholdt i Aalborg. I stil med tidligere år vil Hirtshals Service Group være til stede på messen med en stand. Hirtshals-standen vil repræsentere et bredt udsnit af de servicevirksomheder, som findes i Hirtshals i dag, og alle har mulighed for at kigge forbi til en snak.

De 26 virksomheder på Hirtshals-standen er:
BDO Scan Revision - Duusgaard Coating - Fiskernes Fiskesortering
Hirtshals El-motorservice - Hirtshals Fiskeauktion - Hirtshals Fiskeriforening
Hirtshals Fiskeriudvikling - Hirtshals Havn - Hirtshals Sejlmageri
Hirtshals Service Group - Hirtshals Skibs- & Industriservice
Hirtshals Yard - Hjørring Erhvervscenter - Hjørring Kommune
Jyske Bank - Kølemadsen - Marine-El
MarineShaft - Sapolux - SeaMech - SL Power A/S
Spar Nord - Sparekassen Vendsyssel - TorMo Trawl
Vestkajens Maskinværksted - Weesgaard Mechanical Support

Foruden muligheden for at besøge virksomhederne, vil der traditionen tro også være forskellige events på Hirtshals-standen. I år vil det blandt andet være muligt at smage på specialiteter fra havet. Der vil blive serveret forskellige smagsprøver over de tre dage messen løber.

Formand for Hirtshals Service Group, Per Christensen, siger:
- Medlemmerne i Hirtshals Service Group ser DanFish International som en mulighed for at få snakket med både nuværende og potentielle fremtidige kunder. I Hirtshals er virksomhederne rigtig gode til at arbejde sammen og koordinere opgaver og det giver mulighed for at tilbyde kunderne den bedste løsning 24/7 hele året rundt. Det er helt klart en styrke og meget attraktivt for vores kunder.

- DanFish giver os ligeledes mulighed for at få en snak med vores samarbejdspartnere og dermed styrke relationerne virksomhederne imellem. Vi ser frem til en god messe og vil gerne opfordre folk til at kigge forbi stand D-808 til en snak, uanset om det blot er ren nysgerrighed, konkrete projekter eller hjælp til eksisterende udfordringer.

Hirtshals Havn administrerende direktør Jens Kirketerp Jensen siger om deltagelsen på DanFish International 2017:
- Med en klynge af højt kvalificerede servicevirksomheder og en af Danmarks førende fiskeauktioner er Hirtshals Havn en central spiller i den skandinaviske fiskerisektor. Derfor er fiskere og andre aktører i fiskeriet bekendt med havnen i Hirtshals, og de højt kvalificerede serviceydelser, der leveres i Hirtshals. Af den grund er også vigtig, at vi er til stede på DanFish International. Der sker naturligvis hele tiden nyt hos virksomhederne på havnen, og det skal vi have fortalt hele den skandinaviske fiskeflåde.

Skriv en kommentar