8 timers Juleradio med Torben og Søren

Posted on 22. december 2022

Juleaften fra klokken 8 – 16

Søren Homann og Torben Pedersen

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og hvad er bedre end at koble af med noget god julemusik og hyggeligt selskab? På Skaga FM har vi derfor planlagt en hel dag med juleradio, så du kan få den helt rigtige julestemning.

Juleaften fra klokken 8 til 16 vil du kunne høre de to erfarne radioværter Torben Pedersen og Søren Homann guide dig gennem 8 timer med julemusik, jule-anektoter og god stemning i studiet. Der vil være noget for enhver smag, så uanset om du er til de klassiske julesange eller nye, moderne julehits, vil der være noget for din smag.

Programchef Henrik Ledet udtaler: “Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores lyttere en hel dag med julemusik og hyggeligt selskab. Torben og Søren er to dygtige radioværter, og vi ved, at de vil levere en topkvalitet juleradio, som vil gøre juleaften endnu bedre for vores lyttere.”

Vi håber, at du vil tune ind på Skaga FM’s Juleradio og få en dejlig juleaften sammen med os. Så husk at tænde radioen, når du skal i gang med julemaden eller når du skal hygge med familien. Vi glæder os til at dele 8 timer med dig.

Copyrights SkagaFM