80’s Party i Hjørring er kommet flyvende fra start

Udgivet d. 28. januar 2020

”Stor interesse fra publikum til fest, nostalgi og løjer på Vendelbohus”..

Lørdag den 28. marts 2020 er datoen, du skal notere i din kalender, hvis du er med på en aften i 80'ernes tegn. ”80´s Party med en snert af 90'erne” gør comeback på Vendelbohus i Hjørring efter et par års pause, og de første uger er billetsalget kommet rigtig fint fra land. Vi kan derudover også se at folk arbejder hårdt i kulisserne for at stable venner, arbejdskollegaer og netværk sammen, så ingen tvivl om, at det bliver et tilløbsstykke. Arrangører er Skaga FM, Bermann Company, Jesper Spanner og Vendelbohus”, fortæller Michael Bermann fra Bermann Company.

Lokale DJ’s sætter den musikalske dagsorden

”80érne var et årti, som har været med til at definere den musik som er udkommet lige siden, og de sange vil simpelthen heldigvis ikke dø. Der skal eksperter til, for at sammensætte de rigtige sange på de rigtige tidspunkter, og vi har igen lavet aftaler med 2 lokale DJ’s, kendt fra nattelivet i 80érne: DJ Hammer og DJ Kongerslev, så musikken er i super gode hænder”, fortæller Jesper Spanner.

80ér drinks og mulighed for spisning

”Vendelbohus er skræddersyet til et arrangement som 80´s Party. Der er go’ danseplads, og mange hyggelige ”kroge”, hvor man kan sidde og snakke, når dansebenene skal hviles. Vi sørger for at støve nogle af de gamle ikoniske 80ér drinks af. De er selvfølgelig på menukortet den aften, og så er der mulighed for spisning før festen – også på Vendelbohus”, fortæller Niels Viberg og Henrik Ledet fra Skaga FM.

 

Billetter på www.skagafm.dk

”Igen i år har vi allieret os med en dygtig dekoratør, der omdanner Vendelbohus til et fantastisk 80'er diskotek, så ikke et øje er tørt, og vi har allerede nu hørt rygter om, at rigtig mange igen i år klæder sig ud i det vildeste 80'er tøj. Det er fedt, at folk i den grad er kreative, og vi kvitterer naturligvis igen med et par konkurrencer, hvor den bedste udklædte kvinde og mand bli’r præmieret”.

”Endnu engang skal vi opfordre folk til at få købt billetter. Sørg for at få samling på tropperne, find det gamle ”kluns” frem og gi’ den gas på Vendelbohus, Lørdag den 28. marts. Vi håber og tror på, at det kommer til at gå stærkt her de kommende uger. Billetterne købes på www.skagafm.dk ”, slutter Anders Langeland fra Vendelbohus.

 

Skriv en kommentar