Allan og Uffe holder Julestue på Skaga FM

Posted on 25. november 2020

  • 4 minutter hver dag i december, hvor du kan få pulsen ned til en omgang oldschool juleradio

”Hver dag fra den 1. til den 24. december inviterer radiovært Niels Viberg indenfor i ”Julestue på Skaga FM – med Allan & Uffe”. Julestuen sendes hver dag kl. 07.20 og kl. 16.40. ”Man kan glæde sig til en slags radiojulekalender, der med 100% garanti tager toppen af julens stress og jag. Vi tænder kalenderlyset i studiet hver dag, giver masser af tips til lækker julemad, snakker om julens traditioner – gode som dårlige. Vi pakker ikke noget ind, så der kommer nok en røverhistorie eller 2 fra dengang farfar var dreng, og så finder vi dagens julehit på Lykkehjulet”, fortæller Uffe Truelsen. Han er uddannet kok, og driver virksomheden ”Køkkenkultur”. Mange kender ham sikkert fra Radiokøkkenet på Skaga FM og podcast-serien ”Uffe’s Samtalekøkken”.

Oldschool Julehygge
”Vi spiller mus. Vi tester pebernødder, fortæller hvordan sværen på stegen bliver sprød – hver gang. Hør hvorfor du selv skal pille de kartofler man skal bruge til de brune kartofler Juleaften. Du får opskrift på verdens bedste rødkål – og så smager vi både på Juleøl og Julebjesk. Kort sagt – så skal vi nok få jule og december-stemningen til at brede sig ud over hele Vendsyssel. Det er simpelthen gaven der ikke skal byttes”, fortæller Allan Kristensen, som mange kender fra FunPark i Hirtshals.

Julemusik og god kemi
”Ingen julestue uden julemusik. Hver dag smider vi 3 kendte julesange op på Lykkehjulet – som bestemmer hvilken sang vi skal høre. Vi prøver med 4 minutters Oldschool Juleradio hver dag i julemåneden, og der er go’ kemi imellem Allan og Uffe. Det skal nok blive hyggeligt”, siger radiovært Niels Viberg fra Skaga FM

Copyrights SkagaFM