“Bamme” har sat Det Bette Hotel til salg

Bjarne “Bamme” Sørensen i baren på Det Bette Hotel, som han nu vil sælge

Der står 1947 på dåbsattesten. Så når Bjarne Sørensen har sat sit hotel i Nørregade i Hjørring til salg, er det nærliggende at antage, at han nu vil trække sig tilbage og blive pensionist.

Men så tager man fejl. Bjarne Sørensen udtrykker det sådan:

”Sulle og mig elsker at rejse. Og vi vil så gerne til Irland. Men Sulle har svært ved at få tid, fordi der altid er regnskaber, der skal laves. Men hvis hun slipper for hotellet, bliver der forhåbentlig plads i kalenderen til en ferie i Irland”.

Sulle har døbenavnet Lilly. Bjarne er kendt vidt og bredt som Bamme. I fællesskab står de bag en håndfuld virksomheder. Bamme som den idérige iværksætter og Sulle som ansvarlig for økonomien.

Dette Bette Hotel er netop sat til salg for 13.950.000 kr. Det er hele virksomheden med drift af både restaurant og hotel med Jesper Hjortdal som daglig leder, der er sat til salg. De første forespørgsler er kommet ind, siger Bjarne Sørensen.

Inden han for en halv snes år siden overtog den tidligere Café Vendsyssel og lavede den om til restaurant og senere hotel, var Bjarne Sørensen primært kendt som ”grønlangkålskongen” fra Harken.

Grønkåls-virksomheden driver han stadig – nu i fællesskab med sønnen Ronni. Virksomheden blev startet i 1984, og afsætningen af den vendsysselske nationalret til primært supermarkedskæder blev i mange år støt øget. Men kurven er vendt.

”De unge mennesker vil ikke have grønlangkål. De synes vist, det er for gammeldags,”, siger Bjarne Sørensen.

Derfor satser virksomheden nu på at udvikle andre produkter baseret på grønkål. Blandt andet frysetørret grønkål, der via selskabet Green Gourmet primært afsættes til Japan og Taiwan.

Bjarne Sørensen er uddannet slagter på Hjørring Slagteri og arbejdede som slagtermester indtil starten af grønlangkål-eventyret. Hans nuværende erhvervsaktiviteter spændende imidlertid bredt.

Sammen med Jes Glavind har Bjarne Sørensen startet og drevet X-Stål i Brønderslev, der producerer og servicerer rustfrit maskineri i specielt fødevarebranchen.

På ejendomsmarkedet stod Bjarne Sørensen bag udstykning og byggeri i Golfparken i Hjørring, og lige nu er han i gang med at sælge 22 parceller i Golfhaven, der ligger i forlængelse af Golfparken.

Så selv om Det bette Hotel skulle blive solgt, så der bliver tid til en ferie i Irland, er der stadig nok at se til for både Sulle og Bamme.

Kilde: Hjørring Erhvervscenter

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.