Beierholm Hjørring bidrager til omsætning på næsten en milliard

Beierholm, der netop har afsluttet regnskab for 2017/18, fortsætter med at blive større. Omsætningen landede i seneste regnskabsår på 888 millioner kroner mod 806 millioner kroner året før svarende til en vækst på 10,2 procent. Væksten er fortrinsvis kommet via opkøb, der i seneste regnskabsår tæller bl.a. revisionskontorer i Næstved, Nykøbing Falster og Vejle. Sektionsleder Torben Pedersen er glad for at være del af den positive udvikling i Beierholm:

- Det er sjovest at være med, når det går godt, og vi har virkelig mærket fremgangen i Beierholm de seneste år. Vi har fået langt flere kolleger og kontorer, og vi er kommet tættere på kunderne. Det underbygger vores ambition om at være de mindre og mellemstore virksomheders foretrukne rådgivnings- og revisionsvirksomhed, siger han.

Fortsat fokus på tilfredse kunder og kolleger

Beierholm beskæftiger nu ca. 1.200 medarbejdere, og kontoret i Hjørring er nu ét blandt hele 29 fordelt over hele Danmark. Senest er yderligere fire revisionskontorer blevet fusioneret ind i Beierholm pr. 1. august. Det er Vestjysk Revision og HB Revision i Lemvig og Thyborøn med to kontorer og 33 medarbejdere, Revisionsfirmaet Honum & Dyg i Sæby med seks medarbejdere samt Deloittes tidligere afdeling i Slagelse med 45 medarbejdere:

 

- Det er helt afgørende for os, at vi er en del af det lokale erhvervsliv. Derfor går vi mod strømmen i forhold til flere af de andre store revisions- og rådgivningshuse, hvor man for størstedelens vedkommende koncentrerer sig i færre og større enheder. Vi tror på, at det er vigtigt at være til stede, hvor kunderne er, og herved arbejde sammen med det lokale erhvervsliv, siger Torben Pedersen og fortsætter: - Vi er dog samtidig bevidste om, at vi som lokal afdeling indimellem også har brug for vores centrale specialistfunktioner og digitale hjælpeværktøjer. Her kan Beierholm noget helt unikt.

Torben Pedersen siger supplerende, at man i en vækstfase aldrig må gå på kompromis med kunde- og medarbejdertilfredsheden. Her glæder det ham, at Beierholm fortsat ligger helt i top på både kundetilfredshed og medarbejdertrivsel:

- Her i afdelingen i Hjørring har vi nogle ekstremt loyale kunder, og samtidig har vi også hele tiden nye kunder, der kommer til. Generelt har erhvervslivet i Hjørring og omegn det jo rigtig godt, så det er en fornøjelse for os at hjælpe vores kunder med rådgivning og forretningsudvikling, slutter han.

Beierholm har også i de kommende år en målsætning om at øge omsætning, medarbejdere og antal kontorer i Danmark.

Fakta om Beierholm

Beierholm løfter i regnskabsåret 2017/18 sin omsætning til 888 millioner kroner mod 806 millioner kroner året før.

Beierholm er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed, indehavet af 103 partnere.

Beierholm har ca. 1.200 ansatte på 29 kontorer i Danmark.

Beierholm har i løbet af de seneste 6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere.

De seneste 5 år har Beierholm ligget i top-3 i trivselsmålinger gennemført af Great Place to Work, og har samtidig opnået topplaceringer ved måling af kundetilfredshed foretaget af Aalund Business Research

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.