Bland-selv – også på tv-kanaler

Udgivet d. 13. september 2018

Med efteråret, det skiftende vejr og mere indehygge kryber flere ned i sofaen og ser tv.  Det har fået antenneforeningen HAS til at gå i gang med at fortælle sine mange medlemmer om de mange muligheder, foreningen kan tilbyde sammen med YouSee, der er foreningens leverandør af tv-kanaler.

Sammen med YouSee går foreningen lidt utraditionelt til værks for at fange medlemmernes interesse og fortælle om måder til at få indflydelse på deres tv-pakke.

⁃ Der er mange, der ikke har opdaget, at de selv kan bestemme en stor del af indholdet i deres tv-pakke. Det nye er, at man også kan få nogle af de populære streamingtjenester i en ”bland-selv”-løsning, fortæller formand Kurt Larsen. Regner man lidt på det, er det let at se besparelserne samtidig med, at man får en god tv-oplevelse.

I HAS betyder “bland-selv”-pakkerne, at man udover tv-kanalerne i grundpakken får 11 eller 35 point, som man kan sammensætte sin egen tv-pakke med. Hvert point kan bruges til en valgfri tv-kanal, og man kan også lægge flere point sammen og få Viasat film inkl. Viaplay, HBO, CMORE mv. som en del af sin tv-pakke. Prisen for pakkerne er de samme som for pakke 2 eller pakke 3, så det bliver ikke dyrere i abonnement.
 
Det kræver lidt at komme i gang. Man skal tage stilling til, om man vil anvende en boks eller bruge et særligt kort i fjernsynet. Det skyldes, at de valgte tv-kanaler kommer krypteret og derfor skal afkodes, før de kan ses på skærmen.

⁃ Ja, og det er endda forkert at tale om én skærm, for valget af kanaler og streamingtjenester slår også igennem på web-tv, så man kan tage sine favoritkanaler med sig på sin telefon, ipad eller lignende.

I samarbejde med Yousee arrangerer HAS nu fire informationsmøder. Invitationen er leveret til alle husstande i Hjørring, hvor foreningen dækker. Når det nu er ”bland-selv”, man kan høre om, har det været nærliggende at udsende indbydelsen i form af en tom slikpose. På et af de 4 møder i Sindal, Hirtshals og Hjørring kan man høre mere om “bland-selv”-mulighederne til tv og som bonus fylde en slikpose til at tage med hjem.

Skriv en kommentar