Blomster og hæder til EM-sølvvinderne

På lørdag den 19. august kl. 16 spiller Fortuna for første gang på hjemmebanen - Nord Energi Arena - her i sæsonen 2017-18. Modstanderen er Kolding Q. Men nogle af spillerne har allerede præsteret i år. Fire af Fortunas spillere, Frederikke Thøgersen, Maria Christensen, Sarah Dyrehauge og Luna Gewitz var med på FC Twente Stadion søndag den 6. august, da de danske landsholdsspillere fik sølvmedaljerne hængt om halsen.

Efter hæderen i Holland skal de fire også takkes og lykønskes i Hjørring og have en buket blomster. Der er også en buket til Kolding-målmanden Stina Lykke, der også var med på EM-holdet, og ganske givet huskes for sin straffesparksredningen i semifinalen mod Østrig. Line S. Jensen er også på Nord Energi Arena. Den tidligere Fortuna-spiller, der nu er professionel i Washington, måtte følge EM-finalen fra sidelinjen på krykker, efter at kun i semifinalen pådrog sig en alvorlig kors- og ledbåndsskade. Line skal naturligvis også hædres.

Årets første hjemmekamp bliver i øvrigt ganske festlig. Foruden at fejre pigerne skal publikum have en oplevelse, ikke mindst børnene, som alle får en is. Til de voksne er der en række gevinster på programnummeret. Kampen på Nord Energi Arena på lørdag den 19. august fløjtes op kl. 16:00

468 ad

Skriv en kommentar