Borgmesterkandidat laver viral video med hjælp fra unge iværksættere

Med i alt henved 400 likes og 14.000 visninger over tre dage er en ny video fra konservatives borgmesterkandidat Per Møller gået viralt i Hjørring Kommune.

Bag videoprojektet står to unge iværksættere, Gustav Idun Sloth og Markus Hasselgaard, der sammen driver deres egen selvopstartede virksomhed, Movimentum I/S. ”Vi har altid lavet film på hobbyplan, men nu får vi lov til at gøre det som et arbejde”, fortæller de. De to unge ildsjæle oprettede Movimentum i starten af februar og har siden lavet videoer for lokale virksomheder såsom Føtex Hjørring, Metropol og Vendsyssel FF.

Deres fremtidsplaner er at leje et kontorlokale og drive Movimentum som en fuldtidsforretning. ”Vi er begge lige blevet færdige med gymnasiet, så nu handler det for os om at satse 100% på at lave video,” udtaler den ambitiøse iværksætterduo. Videoen som drengene har lavet for Per Møller er optaget flere steder i Hjørring Kommune og består blandt andet af droneoptagelser. ”Vi var alle enige om, at der skulle være droneshots med i videoen, så vi tog kontakt til Magnus Bo Hansen fra Drone Nordjylland. Magnus er også en ung iværksætter, så det var en super fed oplevelse at have ham med indover projektet også.”

Per Møller, der har bestilt videoen i forbindelse med det kommende kommunalvalg, er begejstret over drengenes arbejde: ”Mine ideer med en præsentationsvideo blev i den grad eksekveret af Movimentum Films. Gustav og Markus er et par unge, entreprenante gutter, der har særdeles meget flair for teknik, kombineret med en sjælden set kreativitet og imødekommenhed for mine tanker og hensigter med videoen,” udtaler Per Møller og tilføjer, ”Jeg er meget tilfreds med samarbejdet og glæder mig meget over den modtagelse min præsentationsvideo har fået på Facebook. Det lover godt for vores næste ’kortfilm’.”

https://www.youtube.com/watch?v=aKNFyPPZmT4www.youtube.com/watch?v=aKNFyPPZmT4

468 ad

Skriv en kommentar