BR åbner i Hjørring

Udgivet på 26. februar 2019

Hjørringenserne kan godt begynde at glæde sig til et gensyn med Fætter BR i byen. I løbet af dette forår får byens børn og deres familier nemlig mulighed for at møde Fætter BR på Bispetorv i Hjørring

BR vil i løbet af de kommende måneder åbne butikken i Hjørring. Den præcise dato er ikke blevet annonceret endnu, men kæden lover, at det blive i dette forår.

– Opbakningen til BR fra Nordjylland har været overvældende. Det betyder, at min opgave med at få ansat personale, der kan stå i spidsen for at skabe det nye og levende legetøjsunivers i Hjørring, er en fornøjelse at gå til. Det har væltet ind med ansøgere, som allerede udtrykt begejstring for kædens fortsætte liv, fortæller BR-kædens nyudnævnte chef Charlotte From.

Stillingerne i den nye butik i Hjørring vil blive opslået og besat løbende.

Opgaverne inden åbningen er mange. Udover at få ansat butikspersonale, som brænder for legetøj og kan være med til skabe de oplevelser, BR gerne vil byde på, skal lokalerne indrettes med inspiration for børn og barnlige sjæle:

– Jeg er ikke i tvivl om, at kunderne kommer til at møde nogle meget engagerede og dygtige BR-medarbejdere, når vi åbner i Hjørring. Dertil kommer opgaven med indretningen af den fysiske butik, så den bliver en oplevelse for børn, der kommer til at kunne mærke og prøve noget af legetøjet, før det bliver købt eller skrevet på ønskesedlen, uddyber Charlotte From.

Hjørring som handelsby

Hjørring-butikken bliver én blandt 26 lokationer i Danmark til at huse en BR-butik. Det har været vigtigt for kæden fortsat at være landsdækkende og derfor også til stede i Danmarks yderområder. Det er medvirkende til kædens valg af placeringen af en BR-butik i Hjørring. De øvrige butiksåbninger er spredt over hele landet, dog med færre butikker end under de tidligere ejere.

BR åbner også en ny webshop i dette forår, som vil blive en naturlig forlængelse af det nye legeunivers i de fysiske butikker.

Baggrund

I december 2018 annoncerede TOP-TOY lukning af samtlige Toys’R’Us- og BR-butikker i Danmark, efter at virksomheden gik konkurs. Efterfølgende indgik Salling Group, der blandt andet står bag kæderne, føtex, Bilka, Netto, Wupti.com og Salling Stormagasiner, en aftale med kurator i konkursboet om køb af TOP-TOY’s samlede danske varelager samt rettigheder til at anvende BR-navnet på det danske marked.

Salling Group har efterfølgende uafhængigt af konkursboet ført individuelle forhandlinger med udlejere landet over om ledige butikslokaler. Det er disse forhandlinger, som nu munder ud i godt 25 nye butiksåbninger

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.