Byens borgere satte Hirtshals på det store landkort til kampen mod Sclerose

Udgivet d. 8. maj 2019

Onsdag den 1. maj lød startskuddet til Scleroseforeningens spritnye walk ’You Go Girl’. Hundredvis af deltagere snørede vandreskoene og gik forskellige ruter i hele landet for at samle penge ind til forskning i Sclerose.

Holdkaptajnen for holdet der gik i Hirtshals var Maiken Taagaard, som til dagligt bor i Aalborg, men har sine rødder i Hirtshals.

”Da jeg hørte om walken, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg bare måtte involvere mig på en eller anden måde. Jeg fandt ud af at, der slet ikke var oprettet en rute i Vendsyssel – jeg tænkte straks at det måtte jeg gøre noget ved og gik i gang med planlægningen. Det var helt naturligt for mig at blive involveret, da jeg på egen krop har mærket hvad det gør ved en familie. ”, fortæller Maiken, som gik med på You Go Girl i Hirtshals.

HAVFOLKET gik i Hirtshals for en verden uden Sclerose

Maiken var holdkaptajnen for You Go Girl-holdet Havfolket. 58 tilmeldte gik en rute, der tog afsæt Maikens mors gang i Hirtshals. Holdet satte fokus på Sclerose og samlede penge ind til den altafgørende forskning i Sclerose. Som holdkaptajn for holdet stod Maiken i spidsen for holdets indsamling. Maiken samlede penge ind ved at sælge mad og drikkelse på selve turen og sideløbende havde hun oprettet en privat indsamling. Hun opfordrede i øvrigt til at de lokale butikker i Hirtshals ville donere produkter/mad/drikkelse/ andre ting til dagen for at støtte og bakke op om kampen mod Sclerose – og det gjorde de i den grad.

Butikkerne donerede:

Super brugsen – frugt.

Fakta – vandflasker.

Netto – sandwichbrød.

Ret & Vrang – strikkesæt.

Ostemanden – gavekort til tapas.

Diva – en dame bluse.

Butik Laura – øreringe.

HB Wellness – 2X gavekort af 300 kr.

Pia Harbo – 2X gavekort.

Wagner – 2X herre t-shirts.

Blomster by Ovesen – 2X buketter.

Uniq – tørklæde.

Matas – 2X surprise gaver.

Strand 8 – en dame bluse & hårklemme.

Krøltoppen – gavekort på en klipning.

Mimosa Blomster – gavekort.

De donerede gaver fra butikkerne blev solgt til højest bydende på dagen og pengene fra de forskellige budrunder gik ubeskåret til fællesindsamlingen – Havfolket. Indsamlingen sluttede på 10.090 kr. Maiken og Havfolket er dybt taknemmelige for den store opbakning og takker de lokale butikker og netværket for den støtte de fik op til og på dagen den 1.maj.

Skriv en kommentar