Vendsyssel Håndbold og Craft forlænger og udvider aftale

Udgivet d. 9. maj 2019

Vendsyssel Håndbold har de sidste 2 sæsoner spillet i tøjmærket Craft. Den oprindelige aftale havde først udløb om 1 år, men allerede nu har vi forlænget aftalen, således at Craft indtræder som Hovedsponsor i Vendsyssel Håndbold frem til 2023.

Vi er utrolig stolte over den tilgang Craft har haft til en forlængelse af aftalen, vi var en af de første klubber Craft lavede aftale med i Danmark og det har været et godt samarbejde som vi ser frem til at fortsætte de næste mange år. Sport Direct i Hjørring er den sportsforhandler, som er med inde over aftalen og ligeledes indtræder de som ny partner i Vendsyssel Håndbold.

I forbindelse med kampe i DRINX ARENA fra næste sæson, arbejdes der på at skabe en shop, med et stort sortiment af produkter, således der er noget for enhver smag. Ligeledes en større webshop til glæde og gavn for alle.

Craft siger:

Vi er utroligt glade for at forlænge netop denne aftale. Vendsyssel Håndbold er den første divisionsaftale vi tegnede i sin tid og klubben har derfor en særlig plads i vores hjerte. Derfor betyder det rigtig meget, at klubben har vist os den tillid og ønsker at fortsætte det gode samarbejde.

Vores passion for sport og engagement i innovation, design og ydeevne skal derfor skabe værktøjer til at optimere pigernes præstationer. Det gør man bedst, når man er iklædt tøj, der præsterer med sig og holder kroppen i en optimal tilstand – og det kan vi tilbyde hos Craft.

I praksis lever og ånder vi for at optimere vores atleters oplevelse med deres respektive sportsgrene. Denne ambition og dette drive smelter sammen i vores hverdag, hvor vi ikke er bange for at tænke ud af boksen og nægter at gå på kompromis for at nå vores fælles mål.

Skriv en kommentar