Dana Cup udvikler forretningen

Udgivet d. 16. januar 2020

Mette Green Clausen, centerchef i Dana Cup SportsCenter

Skrevet af journalist Claus Dindler

for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Dana Cup investerer i at udvikle sin forretning. Personale, faciliteter og produkter er de aktuelle indsatsområder. Dermed fortsætter Dana Cup sin udvikling fra at være en støtteforening til Fortuna Hjørring baseret på frivillige til en professionel virksomhed indenfor service- og oplevelses-økonomien.

Lige nu foregår den mest synlige del af udviklingen i den del af Fortuna/Dana Cup-gruppen, der hedder Dana Cup Travel A/S, og som omfatter aktiviteterne omkring Dana Cup SportsCenter.

Mest synligt er ansættelsen af Mette Green Clausen som centerchef. Den nye leder kommer med en solid erfaring fra branchen som mangeårig nøgleperson i udviklingen af Skallerup Seaside Resort.

”I Dana Cup SportsCenter skal jeg beskæftige mig med tilsvarende områder som i Skallerup. Nemlig udvikling af kvaliteten af vores service samt markedsføring. Og så får jeg et overordnet ansvar for hele driften og udviklingen af vores aktiviteter,” siger Mette Green Clausen.

En udvidelse og modernisering af køkkenet i Dana Cup SportsCenter (det tidligere Hjørring Vandrerhjem) står lige for. Arbejdet skal i gang i starten af februar og være færdig inden påske, som er en travl periode i sportscentret.

”Vi får næsten tredoblet vores kapacitet i køkkenet. Og det trænger vi til. De seneste par år er aktivitetsniveauet bare steget og steget efter ansættelsen af Dennis Morild som salgs- og eventchef,” siger Mette Green Clausen.

Dana Cup SportsCenter har plads til 140 gæster på 28 værelser. En opgradering af standarden på værelserne står på ønskesedlen.

Centret har faciliteter til møder, konferencer og fester spændende fra mindre mødelokaler til Fiberhallen med plads til mange hundrede gæster. På ønskesedlen står også en tilbygning med endnu flere mødefaciliteter.

”Træningsophold for besøgende sportshold – især indenfor svømning, fodbold og håndbold – er et vigtigt forretningsområde. Men vi ser gode muligheder for flere lokale kunder – private som virksomheder – og vil derfor gerne optimere vores faciliteter,” siger Mette Green Clausen, der har mange idéer til forretningsudvikling, som endnu ikke er blevet til konkrete planer.

På service-området vil den nye centerchef arbejde med en professionalisering af organisationen. Gæsternes oplevelse af opholdet er en central parameter for succes, mener hun.

På produktområdet har Dana Cup netop afsløret nyskabelsen Dana eCup. Det er en e-sport event, der supplerer den traditionelle internationale Dana Cup fodboldturnering i uge 30.

Dana eCup arrangeres i samarbejde med Audi Danmark og Astralis Group, der står bag Danmarks professionelle e-sportshold i verdensklasse, Astralis.

Dana eCup afvikles med kvalifikationsturneringer i løbet af foråret hos Audi-forhandlere landet over, mens selve turneringen med rækker for både amatører og professionelle finder sted i Hjørring i weekenden inden Dana Cup.

Skriv en kommentar