Danmarks gladeste fiskehandler i ny fiskebil

Kim Holger, kendt fra blandt andet TV2 Nord og Skaga FM er klar til at trille ud på landevejene i en sprit ny fiskebil, som han har hentet i Tyskland. Udover fiskebilen driver Kim Holger og hans bedre halvdel også gårdbutik og café i Aabyen

Kim Holger skriver på Facebook:
Som i fleste af Jer nok ved, har jeg haft store problemer med min nybyggede fiskebil. Jeg har d.d fået handelen til at gå tilbage. Det har været med blod, sved og tårer.

Jeg har været uden fiskebil i denne uge.

Men den gode NYHED er, at jeg har været i Tyskland og vælge en ny flot fiskebil, som kommer til at kører fra på mandag. Jeg glæder mig meget til at vise den frem til Jer Alle trofaste kunder. Undskyld at i har gået forgæves nogle gange, men glæder mig meget til at betjene Jer i denne fantastiske bil

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.