Dansefesten hitter i Uggerby

Udgivet på 11. marts 2019

For 3 år i træk, er det igen lykkedes at arrangere et brag af en voksenfest i Uggerby og den efterhånden legendariske "VOKSENFEST I UGGERBY" har igen trukket fulde huse og et pakket dansegulv!

Et par hundrede voksne danseglade mennesker, sørgede lørdag for at det lokale forsamlingshus var tæt pakket og skabte dermed igen den perfekte nordjyske danse-succes.

Konceptet "Voksenfest" er i korte træk en modernisering af den gamle ide med bal i forsamlingshuset, hvor det traditionelle “suppe-steg-is band” er skiftet ud med dygtige erfarne discjockey’s, der spiller alle de kendte hits fra de gode gamle dage, så voksenfesten henvender sig hovedsagelig til det voksne festglade publikum og folk der elsker alt det gamle musik fra 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Teamet bag Voksenfest er Uggerby, kan for 3 år i træk klappe i hænderne og juble over den fortsat store opbakning til festen, der igen var en kæmpe succes over al forventning!

I Uggerby laver man ikke om på noget der fungerer perfekt og endnu engang havde Borgerforening allieret sig med den erfarne DJ HAMMER, der i knap 6 timer pakkede dansegulvet med det ene hit efter det andet og præcis som de to forige år, fik Hammer genskabt ungdommens glæde på dansegulvet, med de største klassikere fra 70’erne, 80’erne og 90’erne.

Slagter Winther stod for maden og leverede en formidabel helstegte pattegris.

DJ HAMMER er allerede igen om 14 dage at finde bag dj pulten i det nordjyske, når den legendariske firser-fest “80’s PARTY” igen løber af staben d. 29 & 30 marts, på musikstedet “Bjesken” i Hjørring.

Bestyrelsen bag Voksenfest i Uggerby melder allerede nu ud, at der også i 2020 vil komme en VOKSENFEST I UGGERBY

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.