En kommende stjerne på lønningslisten

Udgivet d. 16. september 2019

Sara og Karen Holmgaard er 20 år, men trods den unge alder er de allerede danske mestre i kvindefodbold med Fortuna Hjørring og med i den landsholdstrup, der i øjeblikket spiller for at kvalificere sig til slutrunden om Europamesterskabet i 2021 i England, skriver journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring Erhvervscenter.

Selv om Sara og Karen træner og spiller som fuldtidsprofessionelle, vil de gerne have noget at gå op i udenfor fodboldmiljøet, nemlig et job, der kan forenes med elitesport. Så hvis der er virksomheder, der gerne vil have en kommende fodboldstjerne på lønningslisten, så er muligheden her nu.

De to Fortuna-spillere tog HHX-studentereksamen i sommer. Det klarede de på tre år, selv om de som elitespillere havde muligheden for at tage den særlige fire-årige gymnasieuddannelse.

Sara og Karen fremhæver som deres særlige fortrin i forhold til et job, at de som elitespillere er vant til meget struktur og disciplin i alt, hvad de foretager sig.

En eventuel arbejdsgiver skal ikke tage tvillingerne som en pakkeløsning. De arbejder gerne hver for sig. Branche og jobbets karakter er af mindre betydning. Men de vil nok i kraft af uddannelsen fra handelsgymnasiet passe bedst ind i et kontormiljø. Gerne arbejdstid på cirka 15 timer ugentligt fordelt på en måde, der tilgodeser både virksomhedens behov og tvillingernes træning og kampe.

Sportschef i Fortuna Hjørring, Peter Enevoldsen, giver Sara og Karen Holmgaard sin varmeste anbefaling.

”Det er to meget modne og dedikerede spiger, som enhver virksomhed vil være godt tjent med,” siger han.

Virksomheder, der er interesseret i at tilknytte to af Danmarks bedste kvindelige fodboldspillere, kan henvende sig til Erhverv Hjørring v. journalist Claus Dindler, tlf. 4052 2240, mail cd@hjec.dk, der formidler videre kontakt.

Kilde: journalist Claus Dindler, Hjørring ErhvervsCenter