En sund livsstil er bærende for virksomheden

Udgivet d. 16. maj 2019

Når virksomhedens produkter er knyttet til forestillingen om en sund livsstil i pagt med naturen, skal det også afspejles i relationen til kunderne. Derfor er en sund livsstil en helt naturlig ting for medarbejderne hos Wolf Camper i Tårs.

Wolf Camper producerer og sælger produkter til friluftsliv. Fra t-shirts til støvler, fra hatte til telte.

Samtidig knytter Wolf Camper salget af fritidsprodukter sammen med arrangementer, der også er båret af forestillingen om et sundt liv i samklang med naturen.

Det nyeste arrangement er ”Walkabout” den 31. august. Det er vandreture på 12 eller 24 km i naturen omkring Tårs inspireret af indvielsesritualet hos aboriginals, de oprindelige folk i Australien.

En anden nyhed er vandreture med overnatning i telt i de norske fjelde omkring Stavanger arrangeret i samarbejde med Fjord Line.

Indehaver af Wolf Camper, direktør Mikael Sørensen, beskriver sin holdning til sundhed på arbejdspladsen således:

”Hos os er sundheden ikke begrænset til et projekt eller en bestemt indsats. Det er simpelthen en del af virksomhedens kultur. Når kunderne kommer hos os, skal kunne se og mærke, at vi brænder for det gode liv i naturen.
Så vi deltager selvfølgelig selv i vidt omfang i arrangementerne.”

Mikael Sørensen tilføjer, at man hos Wolf Camper kan mærke, at der er stigende interesse for at vandre i naturen.

”Vi er meget opmærksomme på, hvad vores kunder efterspørger, og udvikler produkterne på den basis. Både de fysiske produkter og vores arrangementer. Og lige nu virker det som om, at vandreture bliver mere og mere efterspurgte.”

Du kan få mere at vide om motion og sundhed på Erhverv Hjørrings BRUNCH-møde “Sundhed på Arbejdspladsen” den 23. maj kl. 8.00. Du kan læse mere her.

Kilde: Hjørring Erhvervscenter

Skriv en kommentar