Fortuna-børnene føres sikkert ind i fremtiden

Fortuna Hjørring “opruster” i børneafdelingen. Der er taget fat på “Fremtidens børnetræning i Fortuna Hjørring”. Det betyder bl.a. også at klubbens trænere uddannes i den nye form for træning.

Denne indsats skal bl.a. føre til en optimering af forholdene i Fortuna Hjørrings børneafdeling.
Såvel arbejdsbetingelserne for vores trænerne, som selve fodboldtræningen af vores piger, får et løft, siger Anni Brix fra Fortuna Hjørrings børne- og ungdomsudvalg.
Vores piger, vores trænere og vores udvalg har sammen med DBU’s klubrådgiver, Mike Winther, været i arbejdstøjet i det seneste halve år. Det har bl.a. udmøntet sig i en velkomstfolder til nye medlemmer og en træner-/lederfolder til vores trænere samt – og det er nok allervigtigste – i noget nyt materiale til brug for vores trænere fra U6 - U12. Det er ”arbejdsredskabet” til måneds- og sæsonplanlægning.
“Fremtidens Børnetræning i Fortuna Hjørring” er ved et introduktionsarrangement på Dana Cup Sports Center blevet præsenteret for alle klubbens børnetrænere.18 ud af 19 børnetrænere deltog, da klubbens talentansvarlige, Henrik Larsen, og DBU klubrådgiver Mike Winther fremlagde det nye materiale.
I materialet ligger der en stor hjælp til måneds- og sæsonplanlægning, ligesom der ligger meget tydelige oplysninger om, hvad man skal fokusere på i de enkelte årgange.
Med materialet ønsker klubben dels at gøre det nemmere at være børnetræner i Fortuna, dels at sikre, at pigerne får en god og inspirerende træning i de rigtige ting og på de rigtige tidspunkter, så vi opnår optimal udvikling af hver enkelt spiller.

Ikke nok med dette tiltag, men i alt 11 af klubbens trænere har tillige været på første halvdel af DBU`s B1-trænerkursus på Dana Cup Sports Center. Her var “vores egen” Flemming Nielsen instruktør. Kurset har budt på masser af praktisk og teoretisk fodboldundervisning. U7 pigerne var repræsenteret af trænerne Stine Roed Einarsson, Christian Christensen og Kathrine Nielsen, U8 af Amalie Heltborg, U9 af Stine Kirkelund, Lasse Kristensen og Anni Brix, U10 af Michael Dissing, U13/14 af Helene Brusgaard, U15/U16 af Trine Jensen og Antoinette Weesgaard.
Sidste halvdel af kurset gennemføres for alles vedkommende den kommende weekend.

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.