Fortuna går efter større gevinst

Udgivet på 15. november 2018

Der er ikke tvivl om, at Fortuna-spillerne har betydeligt mere i sig, end det seneste resultat viste. Og det vil holdet demonstrere, når det lørdag kl. 13:30 går løs mod BSF på Nord Energi Arena i Hjørring. Det er lagt op til en indsats, som resulterer i et bedre og større resultat end 1-1, som Fortuna klarede i grundspillets første kamp i Ballerup. Der skal hentes 3 points – ikke mindst fordi man så man kan lægge seneste 4-0-nederlag til Brøndby bag sig!

- Efter 14 dages kamppause er vi klar igen til den ny kamp mod BSF. Vi er meget opsat på, at komme tilbage på sejrskurs efter nederlaget i vores seneste kamp, siger assistenttræner Peter Enevoldsen. - Vi ved, at dagens modstander - BSF - spiller god fodbold, hvis de får tid og plads. Derfor skal vi sætte os på kampen fra start med meget energi og tempo i spillet. Jeg tror godt, at vi kan holde dem fra at score, og gør vi det, skal vi nok få en ny sejr. Optimismen lever i Fortuna-lejren, og der er ikke tvivl om, at lørdag bliver en fodboldoplevelse på Nord Energi Arena.

Det er 3F-ligaens nr. tre og fire, der mødes, Fortuna vil kæmpe for at avancere, og BSF lægger kræfterne i, for at bevare føling med toppen.

I seneste turneringsrunde sneg VSK Århus sig op på andenpladsen og ligger nu ét point foran Fortuna. VSK møder i weekenden det absolutte førerhold, Brøndby, og det vil ligne et mirakel, såfremt århusianerne henter alle pointsene i den kamp. Med tre points i BSF-kampen generobrer Fortuna ligaens andenplads, så det er den, der krydses fingre for!

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.