Fortuna Hjørring henter Signe Bruuns afløser i Finland

Udgivet d. 10. september 2018

Den nye Fortuna-spiller er trukket i udebanetrøjen, og hun blev hjertelig modtaget af Fortunas kaptajn, Jeanelle Cordia.

Den 23-årige finske angriber Sanni Franssi er trådt ind på Fortunas 3F-hold som afløser for Signe Bruun, der først på ugen trådte ind i et kontraktligt forhold med den europæiske storklub Paris Saint Germain.

Sanni Franssi har vundet flere finske mesterskaber, og hun har en international karriere bag sig. I 2016-17 spillede hun i FC Zürich Frauen og scorede 18 gange for dette hold. Så vandt hun sammen med FC Neunkirchen det svejtsiske pokalmesterskab og blev nr. 2 i ligaen. Hun har tillige spillet for den italienske serie A klub Juventus. Sanni Franssi kom til Hjørring i sidste uge og deltog i træningen, så hun kunne debutere i 3F-kampen i Odense lørdag. Sanni Franssi har spillet adskillige ligakampe i Finland, og hun har repræsenteret Finland på landsholdet. Sanni Franssi kom til Hjørring i sidste uge og deltog i træningen, så hun kunne debutere i 3F-kampen Odense lørdag.- Sanni Franssi er en meget hurtig angriber, der er i besiddelse af en række kvaliteter, som Fortuna nok skal formå at understrege og udnytte. Vi er glade for at have en sådan profil i klubben, hvilket vi kan takke cheftræner Carrie Kveton for. Carrie fik øje på Sanni, og så betød trænerens gode netværk, at vi nu har yderligere en klassespiller.

- Jeg tror på, at hun vil markere sig på holdet, som hun ganske givet vil bidraget positivt til i såvel de hjemlige ligakampe, som i kampene i UWCL, hvor den første kamp spilles mod Fiorentina i Firenze onsdag, siger elitechef Jacob Larsen. - Vore piger får en holdkammerat, der kan være med til at løfte kvaliteten, så det fremover fortsat er interessant at gå til 3F-kvindefodbold i Hjørring, Nu skal vi bare have publikum til at bakke Sanni Franssi op og i øvrigt stå bag hele holdet. Sanni Franssi kom på banen i Odense i de sidste 20 minutter lørdag, og var straks med til at gøre spillet mere intensivt.

Første gang, hjemmepublikum får lejlighed til at stifte bekendtskab med Sanni Franssi, er i kampen mod B 93 på Nord Energi Arena søndag den 16. september kl. 16.30

Skriv en kommentar