Fortuna ind i kamppen mod brystkræft

3F-spillerne hos Fortuna Hjørring yder igen en indsats i kampen mod brystkræft... Når Fortunas 3F-ligahold lørdag den 27. oktober kl. 13:00 stiller op til kamp mod Kolding Q på Nordenergi Arena, er det ikke udelukkende en kamp om turneringspoints. De kvindelige fodboldspillere melder sig også ind i kampen mod brystkræft. Spillerne på Fortuna Hjørrings 3F Liga hold bortauktionerer deres spilletrøjer til fordel for Kræftens Bekæmpelse’s kampagne "Støt brysterne". Spillerne stiller op i limited-edition lyserøde trøjer, så der eftertrykkeligt sættes fokus på kampen for at støtte brysterne. Trøjerne bliver bortauktioneret før og under kampen, og pengene, der indkommer ved denne auktion, doneres direkte til kampagnen "Støt brysterne" I 2017 indsamlede Fortuna-spillerne 30.000 kr. i forbindelse med en hjemmekamp, og nu håber de på, at kunne overgå det beløb i år.

Allerede nu kan man byde på spillertrøjerne på Fortunas Facebookside, og det fortsætter indtil fredag d. 26.oktober kl. 17.00. Så kan der bydes under kampen på Nord Energi Arena. Auktionen lukker et kvarter før kampen fløjtes af.

Der er også mulighed for at donere et beløb for hvert mål, der bliver scoret i kampen. DENNE FORMULAR skal benyttes til at aflevere tilsagn om mål-støtte! Foruden muligheden for at give tilsagn om beløb pr. mål og kan man også tegne sig for et fast beløb ved at benytte formularen eller sende mail til kjeld@danacup.dk.

Dana Cup giver 1.000 kroner for hvert mål, der blive scoret i kampen. Spillerne går ind med midler fra bødekassen, hvorfra der også kommer et beløb for hvert mål der scores.

Der er planlagt lotteri på Nord Energi Arena på lørdag, så ved at købe lodder hertil ydes der også støtte. Der er mulighed for at vinde flotte præmier fra bl. a. UNO Kaffebar, Matas, Blondehuset, Pepsi Max m.fl.

Før kampen, er der flere, fede sjove aktiviteter for børnene i VUC hallen på arenaen.

Fortuna-spillerne håber på, at lysten til at være med til at støtte brysterne er stor, og de glæder sig til at se rigtig mange på Nord Energi Arena lørdag d. 27. oktober kl. 13.00 Janelle Cordia, på

 

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.