Forventning og usikkerhed for Elitesport Vendsyssel

Posted on 11. december 2020

Det er med både forventning og usikkerhed, Elitesport Vendsyssel lørdag tager på den 500 km lange bustur til Lolland for at møde Team Sydhavsøerne i herrernes 1. division i håndbold.

Forventning – fordi det på grund af corona-restriktioner er halvanden måned, siden ESV sidst spillede en håndboldkamp. Spillerne glæder sig simpelthen til at mærke suset fra en rigtig kamp.

Usikkerhed – fordi halvanden måned uden kampe og med holdtræningen suspenderet i perioder betyder, at det er meget usikkert, hvad holdets aktuelle niveau er.

”Vi skal møde en god modstander. Trods usikkerhed må vi simpelthen tro på os selv og leve på den entusiasme, det giver at spille for alvor igen,” siger cheftræner Morten Frandsen Holmen.

Mens Elitesport Vendsyssel tabte sin seneste kamp den 28. oktober med 25-27 mod HEI i Skæring, var Team Sydhavsøerne i kamp i søndags, hvor de hjemme i Maribo slog Skovbakken med 27-25. Sydhavsøerne ligger på 1. divisions ottendeplads med 8 points for 10 kampe. ESV er nummer 13 og næstsidst med 3 points for 8 kampe

Copyrights SkagaFM