Gadeidrætseventen Street Attack rammer Hjørring

Udgivet d. 10. september 2019

Unge i Hjørring præsenteres for hele gadeidrætspaletten og kan dyrke både parkour, street art, løbehjul, skatere, street workout, breakdance, panna, basket, rapelling og meget mere.

Alle disse muligheder har de fredag den 13. september på Mammutpladsen i Hjørring midtby. Om formiddagen fra kl. 10– 14 er der et skolespor for tilmeldte skoler (i alt 20 klasser), mens der fra kl. 14-19 er fri aktivitet for alle børn, unge og interesserede under konceptet DIY (Do It Yourself). Det er gratis at deltage i Street Attack. Eftermiddagens program er vedhæftet.

”Vi glæder os til at præsentere masser af gadeidræt for børn og unge. Du kan medbringe eget løbehjul og skateboard m.m., men det er også muligt at låne på Mammutpladsen”, udtaler Sine Dam Møller fra By, Kultur og Erhverv.

Produktionsskolen (FGU) og Vittrup Frie Fagskoles elever serverer street food, og UCN’s idrætsstuderende giver en hånd med i organiseringen. Ungdomsskolen afvikler pannaturnering, og der er rapelling fra Vendsyssel Teater, idet teateret åbner døre (og tag) for de unge. DGI står for opsætning og indretning af street area samt efterfølgende undervisning.

Hjørring Kommune har i et samarbejdsprojekt med DGI gadeidræt (2018-2020) fokus på at udvikle gadeidrætten i kommunen.

Street Attack afvikles i 6 nordjyske kommuner: Vesthimmerland, Mariagerfjord, Brønderslev, Aalborg, Thisted og Hjørring.

Læs mere på https://www.facebook.com/events/388926805034667/