GARDEN PARTY ’19: Michael Falch

Udgivet d. 2. august 2019

Garden Party 2019 præsenterer en af Danmarks mest talentfulde mænd, Michael Falch!

Af: Simon Wedege Petersen

Michael Falch er lidt af en alt-muligt mand når det kommer til underholdnings-branchen, manden har titler som sanger, sangskriver, forfatter og skuespiller. Han er kendt som solist og fra bandet Malurt. Både med bandet og alene har han udgivet en god slat albums og medvirket i adskillige film og TV-serier.

Hvis det ikke var nok, at have færdigheder til at præstere på professionelt niveau i alle disse fag, så vinder Michael Falch også priser for sit arbejde – en Bodilpris blev det til i kategorien bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i filmen Mord i mørket (1986) og hvis det ikke var nok at blive hædret for at være den bedste mandlige skuespiller, så nappede han også lige en Danish Music Award i 2013 – hvilket gør Michael til den, indtil videre, eneste der har modtaget både en Bodil og Danish Music Award.

Faktisk er den eneste film Michael Falch har medvirket i der IKKE indbragte mindst Bodil-nominering ”Tarzan Mama Mia”.

Hr. Falch er medstifter af velgørenhedsprojektet ShowStars, hvor han, Laudrup-brødrene og Mads Mikkelsen i samarbejde med mange andre arrangerede kendis-fodboldkampe og koncerter.

Falch og Poul Krebs, har som nævnt i artikel om Hr. Krebs, et godt venskab og har gennem flere årrækker optrådt sammen – så man kan krydse sine fingre og håbe på en genforening til Garden Party!

DET HELE FOREGÅR TIL GARDEN PARTY - LØRDAG D. 7. SEPTEMBER
Sct Knuds Kilde - Åstrupvej 9800 Hjørring

KØB DIN BILLET HER: SPAR EVENT