GARDEN PARTY ’19: Poul Krebs

Udgivet d. 31. juli 2019

Glæd dig til Garden Party 2019 d. 07. september byder velkommen til selveste POUL KREBS!

Om sin egen historie siger Poul Krebs selv:

"Hva' vil I ha - sandheden eller en god historie?
Jeg kom med på fodboldholdet fordi min onkel engang havde haft to landskampe og forærede mig bolden!
Jeg kom med i et band fordi min mor lagde garage til!
Jeg var mest med på håndboldholdet fordi jeg spillede guitar i bussen hjem!
Langt senere kom der lidt flere til mine koncerter, fordi jeg havde to kendte korsangere med…”

Ydmyghed er der rigeligt af for den garvede sanger med 23 albums og over 1 million pladesalg bag sig. Pouls store gennembrud kom med albummet ”Små sensation” der havde et hit du garanteret har hørt kaldet ”Sådan noget som os”.

Siden start 90’erne har Poul Krebs været at finde på scenerne og i studierne. Han har prøvet kræfter med mange forskellige initiativer, bl.a. som én af De Tre Tenorer, hvor de to andre er Steffen Brandt (TV-2) og Michael Falch.

Præcis Michael Falch er blevet en af Poul Krebs bedste kammerater og de turnerer jævnligt sammen, og har deres eget pladeselskab ”KrebsFalch”.
Michael Falch optræder også til Garden Party, så der er mulighed for kammersjukkerne laver noget sammen – men det må gæsterne til festerne finde ud af selv.