Generalforsamling i Hirtshals Turistforening

Formand Jørgen Christensen

I en turbulent tid med helt ny organisering af turismen i Danmark imødeser bestyrelsen i Hirtshals Turistforening med spænding den decentrale turismes fremtidige rolle. For jo mere den overordnede turismeudvikling centraliseres, jo større bliver behovet for en velfungerende decentral turisme.

”Det er jo hos os ude ved kysten, at vi møder vore mange gæster. Derfor vil der fremover være behov for endnu mere fokus på turismen i vort virkeområde”, fortæller formanden for Hirtshals Turistforening, Jørgen Christensen.

”Der bliver behov for endnu tættere samarbejde med hele erhvervet, ligesom koordineringen af de mange tilbud til vore gæster fremover får en endnu mere fremtrædende placering. Den nye organisering sker såvel på landsplan, regionalt som lokalt. Der bliver brug for endnu mere samarbejde, og her er Hirtshals Turistforening naturligvis altid klar til at byde ind. Og vi er ikke i tvivl om, at der også fremover er plads til Hirtshals Turistforening”, slår Jørgen Christensen fast.

Hirtshals Turistforening afholder sin ordinære generalforsamling mandag den 11. marts kl. 19.00 på Restaurant Munch, Tornby Strand. Og som noget nyt, inviteres turistforeningens medlemmer til spisning kl. 18.00. Ønsker man at deltage i spisningen, skal man tilmelde sig hos Hirtshals Turistbureau senest mandag den 4. marts.

På valg til bestyrelsen er formand Jørgen Christensen og marketingchef Ditte Gerstrøm Sørensen, Hirtshals Havn. Mens Ditte Gerstrøm Sørensen er villig til genvalg, ønsker Jørgen Christensen at stoppe.

”Jeg har været med i bestyrelsen i 12 år, heraf de seneste 10 år som formand. Så jeg har vist aftjent min værnepligt. Så nu giver jeg stafetten videre til bestyrelsen med en ny formand. Og jeg ved, at de vil tage udfordringen op og føre Hirtshals Turistforenings store lokale indsats godt med ind i en ny struktur” slutter Jørgen Christensen.

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.