UDSOLGT!!! Gintberg – REDDER VERDEN

GRV18_Webbanner_Ex1Jan Gintberg har tilføjet følgende korte statement omkring showet og titlen: “Jeg troede faktisk jeg havde gjort det helt klart?! Men nogen har åbenbart misforstået mig! Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden! Vores sol brænder ud om 4 milliarder år og allerede om 1000 år mener fysikeren Stephen Hawking, at vi ikke længere kan bebo vores klode. Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten. Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel inden vi hiver splitten. ‘Gintberg reder verden’… Det er dét jeg hele tiden har sagt… så hør dog efter!”

Information:

Show onsdag den 4. april klokken klokken 20.00 på Vendelbohus

Dørene åbnes kl. 19.30

UNUMMEREREDE PLADSER

468 ad

Skriv en kommentar