Gratis foredrag med Lotus Turèll på Hjørring Bibliotek

Udgivet på 22. november 2018

Lotus Turèll besøger Hjørring med et foredrag om sin barndom som datter af forfatteren Dan Turèll - en barndom, der var præget af utryghed og et alt for stort ansvar som følge af faderens misbrug.

Foredraget foregår mandag den 26. november kl. 19.00 på Hjørring bibliotek. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Med udgangspunkt i sin egen historie fortæller Lotus ærligt om livet i en familie præget af misbrug og utryghed og giver gode råd til, hvad man kan gøre for at opdage og hjælpe børn i familier med afhængighedsproblemer. Foredraget er arrangeret i samarbejde med organisationen TUBA, der hjælper børn og unge fra familier med misbrug, og repræsentanter for organisationens afdeling i Hjørring vil også være til stede på aftenen.

Lotus Turèll udgav i 2017 bogen »Hemmeligheder for Pige«, en selvbiografisk fortælling om hendes barndom og opvækst som datter af den folkekære forfatter Dan Turèll. Hun arbejder nu på at bryde tabuer om at vokse op med en alkoholiseret forælder og hjælpe andre med samme baggrund.

TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkoholmisbrugere.

TUBA tilbyder hjælp til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- og stofmisbrug. TUBA hjælper unge via terapi, onlinerådgivning, undervisning og kurser. 

TUBA er en del af Blå Kors Danmark.

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.