Grib bolden og tag til Håndboldens Dag hos 23 nordjyske håndboldklubber

Udgivet d. 5. december 2019

Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion.

Dét budskab bliver der fyret op under til håndboldens store udstillingsvindue, Håndboldens Dag, den 11. januar 2020. Håndboldens Dag er et initiativ, som skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med.

I Nordjylland glæder 23 håndboldklubber sig til at slå dørene op på den nationale åbent hus-dag, så grib bolden og kom forbi til en sjov og aktiv dag i hallen.

Blandt de klubber, der er med, kan nævnes: Nibe Håndboldklub, Midtthy Håndboldklub, Hadsund Håndbold, Løgstør Håndboldklub, HIK-Rosendal Håndbold og mange flere.

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. De fleste klubber vil blandt andet have Håndboldfitness og Five-a-side Håndbold på programmet sammen med en masse andre aktiviteter for store og små. Det er gratis at deltage, og man kan møde op i træningssko eller bare fødder. 

Find din nærmeste klub og se, hvad tid de inviterer til Håndboldens Dag på danmarkskortet her:

https://www.bevaegdigforlivet.dk/haandbold/haandboldens-dag/kort

Om Håndboldens Dag
Håndboldens Dag er et initiativ under 'Bevæg dig for livet - Håndbold' i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden. Håndboldens Dag havde premiere den 5. januar 2019 med 144 arrangementer og 11.600 deltagere på dagen. Den 11. januar 2020 vil over 170 håndboldklubber slå dørene op og invitere både tidligere og nuværende håndboldspillere, men også dem, der aldrig har rørt en håndbold inden for.

Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på https://www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag