Havstrygerne tilbyder igen ”Løb for begyndere”

Der er fortsat rigtig mange som gerne vil i gang med at løbe – og det forstår vi godt i Løbeklubben Hav-strygerne!
Løb er blevet til en folkesport – og det er den blevet fordi, det er nemt og billigt at komme i gang, man kan løbe overalt og på alle tider af døgnet! Det er både en individuel motionsform – men løb kan også være meget socialt, som vi oplever det her i den lokale løbeklub i Hirtshals.

I Havstrygerne kommer der ugentligt ca. 40-50 forskellige løbere på alle niveauer. Kendetegnende for klubben er, at der er plads til alle og at der er en fantastisk god og hyggelig stemning. Løbeklubben Havstrygerne er således det ideelle sted at starte, hvis man vil i gang med at løbe.
Mandag den 12. marts kl. 17 ved Hirtshals Idrætscenter starter vi årets begynderhold op – og det glæ-der vi os til. Vi mener selv, at vi – de senere år - har haft held med at få mange lokale motionister i gang med at løbe. Og ikke mindst, at blive ved med at være motiveret, således at man fastholder den sunde og gode interesse der er i at være motionsløber.

Der vil være træning for dette hold 3 gange om ugen og hver gang vil der være veloplagte tovholdere, som sikrer et godt forløb og en god guidning i øvrigt.
I øvrigt har vi lidt en drøm om, at vi i klubben kan få flere unge i gang med at motionere – så det kun-ne være rigtig, rigtig dejligt hvis der på begynderholdet i år også dukkede nogle unge op!
Se mere på www.havstrygerne.dk, hvor programmet for de 10 ugers træning også kan findes

Foto: Fotografen Hirtshals

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.