Hirtshals-folk står bag Aalborgs første vegetariske og veganske restaurant

Det er Michael "Miv" Pedersen og Simone Jespersen, som begge er født og opvokset i Hirtshals samt Luise Bukh, der står i spidsen for UBAT, den første aalborgensiske vegetariske og veganske restaurant

Ejerkredsen bag Aalborgrestauranterne Restaurant Tabu, CANblau Tapasbar Aalborg og SlagterBørsen Aalborg har nemlig arbejdet med et nyt koncept, hvor restauranternes ekspertise om nordjyske grøntsager, frugter og mejeriprodukter bliver sat i fokus

UBAT veggie vil primært være et vegetarisk køkken, men med rige muligheder for restaurantens veganske gæster. Hver dag tilbydes der 3 'studenter' retter inkl en flaske vand med eller uden brus til 100 kr. Ellers indbyder menukortet til at gå på opdagelse eller snuppe dagens 3 retter til 250 kr.

UBAT Veggie åbner torsdag den 17. januar 2019

Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.