Hirtshals Jollehavn får HAS-prisen

Udgivet d. 28. august 2020

Nye klublokaler i dejlige omgivelser og så endda med den bedste udsigt ud over vandet og bådene i havnen. Så kan det da næsten ikke blive meget bedre for den lille eksklusive forening, Hirtshals Jollehavn, skulle man synes. Det skulle da lige være, at man fik en sum penge til nogle af de andre ønsker, der opstår, når nu lokalerne er i helt i top.

Og nu er foreningen så heldige, at de har fået del i HAS-prisen. Med det følger et beløb på 10.000 kr. og skal man tro de to bestyrelsesmedlemmer, Søren Grønhøj og Henrik Andersen, så er der også gode ideer til, hvad pengene skal bruges til.

- Det er modne medlemmer, der er her – og de fortæller historier, der bliver bedre og bedre med årene, fortæller de to bestyrelsesmedlemmer. Det er godt for kulturen i foreningen, og de mange turister, der lægger vejen omkring havnen er glade for at få en snak med de lokale, hvor flere tidligere har været fiskere. Så bl.a. nogle bedre bænke vil ikke være af vejen, siger de to i det interview, som de gav til SkagaFM og HAS i anledning af prisoverrækkelsen, der i øvrigt kom som en overraskelse for dem.

HAS-prisen uddeles hvert år til forskellige formål, men årets corona-epidemi og udskydelsen af HAS’ generalforsamling har medført, at uddelingen foretages på en lidt anden måde end tidligere.

Den officielle indvielse af jollehavnens nye klublokaler sker den 29. august. Denne dag kan man også se interviewet med de to bestyrelsesmedlemmer og deres reaktion på at de fik HAS-prisen. Interviewet kan ses på HAS’ facebookside, på HAS’ egen tv-kanal og på Youtube.