Hirtshals Museum savner hænder

Udgivet d. 24. oktober 2019

Så er første sæson med frivillige billetsælgere på udvalgte dage på Hirtshals Museum godt overstået, og det har vist sig, at der er en gruppe dedikerede ildsjæle, som gerne vil hjælpe med at holde museet åbent.

”Det er rigtig dejligt, at der er en interesse for at hjælpe med åbningstiderne. Det giver en fleksibilitet i forhold til, at museets medarbejdere kan holde foredrag, rundvisninger, møder eller lignende uden for museet”, siger museets direktør Anne Dorthe Holm.

Men museet har brug for endnu flere hænder til hjælp i billetsalget og til hjælp med at vedligeholde museets bygninger i Hirtshals.

Derfor vil Vendsyssel Historiske Museum gerne invitere interesserede til et hyggeligt møde på Hirtshals Museum, hvor museets direktør Anne Dorthe Holm og museumsinspektør Chrestina Dahl vil fortælle om arbejdsopgaverne og åbningstiderne i 2020. 

Mødet finder sted onsdag den 13. november kl. 14.30 på Hirtshals Museum, Sophus Thomsensgade 6, 9850 Hirtshals. Af hensyn til traktementet modtager museet gerne en tilmelding, som skal ske til museets direktør Anne Dorthe Holm på mail: adh@vhm.dk eller telefon 30388644.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til museets direktør Anne Dorthe Holm.