Hirtshals Musikforening præsenterer intim-koncert med AURA

Knap har røgen lagt sig efter fredagens fantastiske musikalske oplevelse på Nordsøen Oceanarium med det danske band Jonah Blacksmith, før Hirtshals Musikforening igen er klar med næste store danske musiknavn, som lægger vejen forbi 9850:

Lørdag den 29. september kan man glæde sig til at høre den danske sangerinde AURA i en unik og meget personlig koncertoplevelse på Nordsøen Oceanarium.

”15 danske og 4 tyske spillesteder er netop blev indtaget over i de kolde januar-februar måneder til enestående anmeldelser og stor begejstring blandt AURAs dedikerede fanbase. Derfor er det med stor glæde at kunne offentliggøre, at hun kommer til Hirtshals”, fortæller formand for Hirtshals Musikforening Rasmus Jespersen.

I sommeren 2017 udsendte AURA sit længeventede tredje album 'Cant' Steal the Music' som bl.a. kastede ”Love Somebody”, ”You Got Wings” og titelnummeret ”Can’t Steal the Music” af sig. De 11 numre på albummet kalder hun for sit hidtil mest personlige:
»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. 'Can't Steal the Music' er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

AURA har skrevet og sunget sine egne sange, siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som 'I Will Love You Monday' og 'Geronimo', 'Song for Sophie’ og 'Friends' i Danmark, og resten af Europa bl.a. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.
Hun albumdebuterede med 'Columbine' i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album 'Before the Dinosaurs', og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for 'Årets danske hit' for 'Geronimo' ved Danish Music Awards i 2012. Mange kender også AURA i forbindelse med seneste sæson af ”Toppen Af Poppen” på TV2.

Billetsalget til koncerten i Hirtshals starter Torsdag den 22. februar kl. 10.00 på www.hirtshalsmusikforening.dk

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.