Hvem får Hjørring Kommunes Idrætspriser?

Hvem får Idrætsprisen for 2017, Prisen for særligt bemærkelsesværdige idrætspræstationer 2017, Foreningslederprisen 2017 og Unglederprisen.

Det afsløres mandag den 7. maj 2018 kl. 19.00 på Hjørring Rådhus i byrådssalen, Springvandspladsen 5, Hjørring.

Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech udtaler: "Jeg ser hvert år frem til at hædre kommunens idrætsudøvere og foreningsledere. Vi sætter fra kommunens side stor pris på det kæmpe arbejder, der udføres på frivillig basis i foreningerne og de idrætspræstationer, som de nominerede knokler for i det daglige og som er med til at gøre Hjørring Kommune kendt ud over kommunegrænsen".

Kandidaterne er udvalgt blandt indstillinger fra foreningerne og 100 personer er udvalgt til at modtage Hjørring Kommunes Idrætspris. For at modtage idrætsprisen skal udøvere f.eks. have vundet officielle dansk el. jysk mesterskab eller sat officiel danmarksrekord.

Til de øvrige priser "Foreningslederprisen" , "Unglederprisen" og prisen for "Særligt bemærkelsesværdige idrætspræstationer" er der i alt valgt 9 personer, der går videre til nomineringen. Det afsløres først ved prisuddelingen, hvem der får de enkelte priser.

Unglederprisen uddeles i samarbejde med DGI og Spar Nord Fonden.

Diplom og pokal gives som et bevis på, at Hjørring Kommune sætter stor pris på det kæmpe arbejde, der lægges i den frivillige sektor for at gøre Hjørring Kommune kendt ud over kommunegrænsen. Borgmester Arne Boelt og formand for Folkeoplysningsudvalget vil tale ved arrangementet.

Underholdningen er lagt i hænderne på 2 dygtige musikere, der går i Talentklassen på Hjørring Musiske Skole: Astrid Lysholt (saxofon) og Frederik Pilgaard (guitar) Musikernes repertoiret består af både gamle klassikere og mere ukendt materiale primært omkring blues og jazz.

Alle er velkomne til prisuddelingen.

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.