Hvordan kan kommunens nye dagtilbudspolitik udmøntes i et godt børneliv?

Udgivet d. 16. april 2019

Hvordan kan kommunens nye dagtilbudspolitik udmøntes i et godt børneliv?

Det kommer til debat, når Hjørring Bibliotekerne mandag den 29. april igen inviterer til "Mad & Meninger. "På podiet er to engagerede personer: Anette Bæk (Forælder og stifter af gruppen Demonstration for minimumsnormeringer i daginstitutioner) og Mai-Britt Beith (Formand for Børne-, fritids- og undervisningsudvalget).

Udgangspunkt for debatten bliver det gode børneliv i Hjørring Kommune – med fokus på kommunens daginstitutioner. Hvorvidt det bliver en debat om normeringerne, det pædagogiske arbejde eller børns generelle trivsel – hvad kan vi gøre bedre, hvad bør vi optimere, hvor skal der sættes ind, hvis der overhovedet er behov for ændringer, tiltag eller et økonomisk løft? – det er op til deltagerne og dig som publikum.

En debatcafé med holdning
Den debatskabende samtale er på menuen. Kom og vær med, når vi sætter et aktuelt emne ind i en debat mellem to markante stemmer, der vil udveksle holdninger. Deltag selv i debatten: Hvad er din mening og hvorfor? Bagefter spiser vi et godt måltid sammen. Aftensmad, debat og meninger i én mundfuld.

TV2 Nord-journalist Jenni Boelt er moderator.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.