IB GRØNBECH og SUSSI & LEO i dobbeltkoncert

ibDet bliver folkeligt udover alle grænser, Torsdag den 16. februar 2017 på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Her kan man opleve en dobbeltkoncert med Ib Grønbech & Ko samt Sussi & Leo.

Arrangementet er et samarbejde imellem de 2 kunstnere samt Hirtshals Musikforening, Nordsøen Oceanarium, Bambi Lys, Funky Sound og Skaga FM.

Det er Lars ”Bongo” Møller, trommeslager for Ib Grønbech og i bandet Version 1.0 der er kommet med ideen til arrangementet. ”For nylig døde vores gode ven John Larsen fra SR Lyd. John var en dygtig lydmand for både Ib Grønbech og Sussi & Leo igennem mange år. Det var kræften som tog John i en al for tidlig alder, og jeg vi skulle gøre noget, hvor man kunne samle ind til et godt formål. Vi har herefter aftalt, at Ib Grønbech & KO samt Sussi & Leo spiller til denne dobbeltkoncert, og overskuddet fra koncerten tilfalder Hospice Vendsyssel i Frederikshavn og Børnecancerafdelingen på Aalborg Universitetshospital”, fortæller Lars ”Bongo” Møller.

-Koncerten er ikke en mindekoncert. Det bliver til gengæld en utrolig sjov aften, hvor begge orkestre har aftalt at gi’ den fuld gas og underholde publikum. Når det så samtidig går til et utrolig godt formål, så er det jo bare en ”win-win”. Vi har allieret os med dygtige folk inden for afvikling af koncerter, så Bambi Lys leverer lys, Funky Sound ta’r sig af lyden, Nordsøen Oceanarium leverer lokalet, Hirtshals Musikforening afvikler arrangementet og vi har Skaga FM som mediepartner”, siger Lars ”Bongo” Møller”.

sussiogleoMed Sussi & Leo samt Ib Grønbech på scenen samme aften, så er vi sikre på at der bliver rift om de kun 300 billetter vi sætter til salg den 1. december, så vi opfordrer folk til at være hurtige ved tasterne.

Bemærk billetsalget til dobbeltkoncerten med IB GRØNBECH & KO samt SUSSI & LEO starter Torsdag den 1. december 2016 kl. 10.00 på www.hirtshalsmusikforening.dk

468 ad

Skriv en kommentar