Julestue på Skaga FM med Allan og Uffe

Posted on 26. november 2021

4 minutter hver dag i december, hvor du kan få pulsen ned til en omgang oldschool juleradio – nu også på Facebook og HAS Infokanalen..

”Sidste år var der premiere på Julestue på Skaga FM, og vi har besluttet os for at gentage bedriften her i 2021. Hver eneste dag fra den 1. til den 24. december inviterer radiovært Niels Viberg indenfor i ”Julestue på Skaga FM – med Allan & Uffe”. Julestuen sendes hver dag kl. 07.20 og kl. 16.40 på Skaga FM. Vi har i år udvidet vores platforme, da der også er billeder på. Vi har allieret os med René Stoklund fra Stoklund Medieproduktion, som foreviger alle afsnit på kamera. Det vil sige, at man nu både kan høre og se dagens afsnit”, fortæller Kok Uffe Truelsen, som dels driver virksomheden ”Køkkenkultur” – og mange vil også kende ham fra Radiokøkkenet på Skaga FM og Podcast-serien ”Uffe’s Samtalekøkken”.

Samtlige afsnit bliver vist på Skaga FM’s Facebook og også på Hjørring Antenneselskab ( HAS ) Infokanalen.

”Man kan igen i år glæde sig til en hyggelig julestue, der med 100% garanti tager toppen af julens stress og jag. Emnerne er mangfoldige – alt lige fra nisser, madspild, Julekort, ensomhed og panikgaver til masser af kulinariske inputs… Vi kommer til at indtage hjemmelavede æbleskiver, brunede kartofler, hjemmelavet ris a lá mande, konfekt, vaniljekranse – og mon ikke også vi smager på en bette Bjesk undervejs”, vurderer Uffe Truelsen

Snak, Snacks og Julemusik
”Vi skal snakke om hjemmelavet rødkål – om hvordan Juletræet skal se ud – vi taler om forskellen på børnenes Jul nu om dage – og dengang vi selv var børn – og så skal vi hver eneste dag finde dagens Julesang på vores Julehit-lykke(h)jul i studiet. Personligt håber jeg altid på, at der kommer noget med Boney M”, fortæller Allan Helenius Kristensen, som mange kender fra FunPark i Hirtshals.

Konkurrencer på Facebook
”For at skabe endnu mere interesse om Julestue på Skaga FM, så kan man faktisk hver eneste dag i december deltage i en konkurrence i forbindelse med hvert indslag. Her er der mange fine præmier som der nok skal blive rift om. Få pulsen ned og julehyg sammen med Uffe og Allan – altså i år både på Radio, Facebook og HAS infokanalen”, siger radiovært Niels Viberg fra Skaga FM

Copyrights SkagaFM