Fortuna klar med årskort

85x55_bonuskort17_fortuna_Page_1Fortuna Hjørring går, efter nogle gratis-år, tilbage til at opkræve entre til de kampe, klubbens hold i 3F-ligaen deltager i. Der skal købes billet til ligakampe, pokalkampe og kampe i Champions League.

Der er også mulighed for at købe årskort til 300,- kr. og dermed opnå en vis rabat.

  • Det bliver nu ikke svimlende beløb, der skal op af pungen, når folk ønsker at komme ind og nyde fodbold på Bredbånd Nord Arena. Ved Liga- og pokalkampe bliver prisen 25 kr. pr. voksen og det koster 50 kr. at komme ind til en kamp i UEFA Womens Champions League. Børn under 18 år har gratis adgang, siger Fortunas kommercielle medarbejder, Kjeld Simonsen.
  • Samtidig med, at vi indfører betaling for billetterne, giver vi folk mulighed for at købe årskort til samtlige hjemmekampe. Rundt regnet spiller Fortunas 3F-ligahold 20-25 hjemmekampe i løbet af et år, og årskortet giver altså adgang til samtlige kampe.

Fortuna sætter gang i salget af årskort fredag den 24. februar og lørdag den 25. februar. Hver af disse dage er Fortuna-spillere på salgsarbejde i Metropol Shopping Center i Hjørring. Pigerne er der fra kl. 11 til 15.

Med et årskort får man ikke alene adgang til kampene på Bredbånd Nord Arena, man er også samtidig kommet inden for i en slags ”fanklub”, hvor man får lettere servering ved udvalgte kampe. Der arbejdes i øvrigt på at finde yderligere events, der kan engagere ”medlemmerne” med årskort!

Når Fortunas piger er i Metropol Shopping Center op til weekenden bliver det lørdag en rigtig fodbolddag, da også den legendariske tidligere landstræner Sep Piontek kommer for at signere sin nye selvbiografiske bog

468 ad

Skriv en kommentar