Kunsthåndværkermarked i Den Svenske Sømandskirke

Nu for 8. gang slår Hirtshals Turistforening dørene op til et stort, lokalt kunsthåndværkermarked Skærtorsdag og Langfredag fra kl. 11-16.
Sømandskirken bliver fyldt af kunsthåndværk; blandt andet keramik, træ, malerier og strik samt boder med lækre specialiteter. Traditionen tro vil der også være et hyggeligt caféområde, hvor Vendia Kaffe står for at sælge en god kop gourmetkaffe. De besøgende har i dagene mulighed for at nyde udstillingen, gøre et godt køb samt få en snak med kunstnerne og høre om deres kunst.

”Kunsthåndværkermarkedet har år for år fået flere besøgende, og vi håber at rigtig mange kunstinteresserede og nysgerrige vil slå vejen forbi Den Svenske Sømandskirke i påskedagene. Besøget kan jo fint kombineres med besøg på kunstudstillingerne på Hirtshals Fyr og på Den Gl. Station”, lyder det fra bureauleder Henriette Andrea Søttrup.

Kunsthåndværkermarkedet åbner skærtorsdag kl. 11.00 – hvor byrådsmedlem Laila Zielke holder åbningstalen. Efterfølgende vil organist Thomas Abildgaard lade tonerne flyde fra Sømandskirkens gamle orgel, og turistforeningen er vært for et lille glas bobler.

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.