Masser af Kræmmere, gøglere og underholdning på Brønderslev Marked

Da Danmarks hyggeligste marked – Store Brønderslev Marked – altid afvikles hvor weekenden falder sammen med den første mandag i september måned, er det i år fra fredag den 1. september til mandag den 4. september.

Traditionen tro er der fredag fuld gang i radiobilerne og karrusellerne, da alle på forhånd kan købe rabatbilletter til tivoli, hvor man kan få 4 ture til 50 kr. og benytte dem fra kl. 14-20. Billetterne kan købes hos Garant i Østergade, Spar Nord i Algade, Mr. Agerbæk i Nygade og hos Oplandsavisen i Bredgade. Alle er velkomne, store som små, og pladsen er fyldt med barnevogne, klapvogne, trækvogne, glade børn, forældre og bedsteforældre.

Kræmmere, gøglere, øl- og madtelte hører naturligvis med til Danmarks hyggeligste marked og ligeledes et festligt og fornøjeligt program fyldt med musik og underholdning for alle. Michael Wittrup, formand for Brønderslev Marked, fortæller, at der er gratis underholdning for mere end 250.000 kr. og at der i år er gjort en ekstra stor indsats for at fremskaffe lokale kunstnere, hvilket programmet også bærer tydeligt præg af, når kunstnere som R. Noor med Band, Daniel & Band, Slåbrock Trio, Møllegårdens Rockband, De Jøwe, Fame og Springbræt Bandet fremstår. Endvidere kan nævnes DJ Ôtzi Double, Peter Maler, Sir i Os, One Man Band og David Skunk.

Lørdag tramper mere end 500 motionscyklister i pedalerne til Markedsløbet, hvor der kan vælges mellem fire forskellige distancer. For seniorerne er der gratis silde- og pølsebord i Markedskroen, hvor også Version 1,0 senere spiller op til dans til kl. 1.30. Et band som består af fire passionerede herrer, som leverer de største og bedste hits med masser af energi.

Vendsysselmesterskabet i havetraktor løber af stablen søndag middag efter der er afholdt Markedsgudstjeneste i Markedskroen.

Mandag er der optog fra Banegårdspladsen for børnehaver, børnehaveklasser og dagplejen. Min Købmand i Knudsgade sørger for is til alle børnene og Brønderslev Bokseklub giver popcorn og saftevand. Tivoli er gratis.

Mandag aften spiller Kandis op til dans, og der sættes en afslutning på Årets Store Brønderslev Marked med et brag af et festfyrværkeri på den gamle stadion.

Hele programmet kan ses og hentes på vores hjemmeside www.bronderslev-marked.dk

468 ad

Skriv en kommentar