Næste etape af Hirtshals områdefornyelse skydes i gang – deltag og sæt dit præg!

Udgivet d. 16. oktober 2019

Hjørring Kommune tager nu hul på næste etape af områdefornyelsen i Hirtshals, som overordnet skal handle om wayfinding. God wayfinding handler om mere end at lede på vej fra A til B. Det handler om at formidle en bys særlige identitet og kvaliteter og skabe mere imødekommende steder for borgere og besøgende. Derfor skal Hirtshals borgere være med til at sætte ord og billeder på, hvordan vi skal arbejde med wayfinding.

På to kreative og inspirerende workshops i efteråret arbejder vi med at skabe en fælles vision for, hvordan wayfinding ser ud på hirtshalsk. Alle er meget velkomne til at deltage. Undervejs byder vi på en bid mad og en sodavand. Af hensyn til forplejning vil vi gerne bede om tilmelding til de to workshops:

Workshop 1 afholdes den 24. oktober kl. 17.30 til 20.00 i Byens Sal på det gl. Rådhus i Hirtshals.  Tilmelding senest den 21. oktober kl. 10.

Workshop 2 afholdes den 11. november kl. 17.30-20.00 hos Bibiana Hirtshals, Vodbinder vej 2, Hirtshals. Tilmelding senest den 7. november kl. 10.

Alle er meget velkomne til at deltage. Undervejs byder vi på en bid mad og en sodavand. Af hensyn til forplejning vil vi gerne bede om tilmelding til de to workshops til sfr@hjoerring.dk

Som optakt til de to workshops inviterer Hjørring Kommune i samarbejde med Arkitektforeningen til et fyraftensarrangement den 22. oktober kl. 17-19 i Byens Sal på det gl. Rådhus i Hirtshals. Arkitekt og adjunkt i byplanlægning Jesper Pagh ved Roskilde Universitet holder et spændende foredrag om Steen Eiler Rasmussen, hans Hirtshals-byplan og den tid som byplanen opstod i. Alle er velkomne!

Spørgsmål til arrangementerne kan rettes til Anne-Marie Sanvig Knudsen, By, Kultur og Erhverv, Hjørring Kommune: ask@hjoerring.dk eller 72333236

Vel mødt!

SKREVET AF: HJØRRING KOMMUNE