NY BOG: Simone fra Hirtshals gik sig ud af krise

Udgivet d. 2. marts 2020

Simone Jespersen var 23 år, nyuddannet og havde et godt job, da hun fik oplevelsen af at være i krise. Hun kunne ikke mærke, hvad der gjorde hende glad, og hun var bange for at bruge sit liv på noget, der ikke gav hende værdi eller mening.

"Alle omkring mig var begejstrede over, at jeg nu skulle ud på arbejdsmarkedet og være en del af det dér voksenliv. Ordet ligger mig stadig fjernt. Et år efter har jeg stadig ikke lyst til at være en del af deres voksenliv. Jeg er bange for at bruge mit liv på noget, der ikke giver mig værdi og mening. Problemet er måske, at jeg ikke længere kan mærke, hvad der gør mig oprigtigt glad, og hvad jeg kan og vil bidrage med til samfundet," fortæller Simone.

Der skulle derfor ske noget drastisk og anderledes ved hendes tilværelse. Simone besluttede sig for at sige sit job op til fordel for en 800 km lang vandretur på Den Franske Camino fra St. Jean Pied de Port i Frankrig til Santiago de Compostela i Spanien. Helt alene.

Kvartlivs - og hvad så? 
I Kvartlivskrise på Caminoen følger vi Simones rejse, fra hun som forvirret og 23-årig tog sit livs største beslutning og sagde sit job op til fordel for en rigtig lang gåtur. Simone fortæller ærligt og indlevende om, hvordan rejsen gav svar på alle de ubesvarede spørgsmål, hun tog afsted med.

Udover Simones beretninger, tanker og billeder fra turen indeholder Kvartlivskrise på Caminoen også tips, tricks og praktiske oplysninger til den vandrelystne

Bogen udgives 17. marts

 

OM FORFATTEREN

Simone Jespersen (født 1993) er cand.mag. i dansk og kulturforståelse fra Aalborg Universitet, og har de sidste 3 år arbejdet med kommunikation og sociale medier. Hun har altid haft en stor passion for det frie liv i naturen, hvor hun gennem Instagram-profilen @simonejespersen dagligt lader flere tusinde følgere inspirere af både friluftsliv og plantemad. Simone er opvokset i Hirtshals og bor til dagligt i Aalborg, hvor hun planlægger sin næste rejse.