Nytårs-Gospelkoncert i Emmersbæk Kirke

Udgivet d. 18. december 2018

Kom glad ind i det nye år med et energiboost af en gospelkoncert!

Torsdag den 17. januar kl. 19.30 kan man i Emmersbæk kirke høre Rune Herholdt & The Gospel Brothers i koncert med fællessang og fortællinger.

En uforglemmelig musikalsk oplevelse er i vente, når et af landets mest erfarne gospelorkestre, Rune Herholdt & The Gospel Brothers, leverer koncerten “People Get Ready!”

Bakket op af klaver, kontrabas, trommer og trestemmigt herrekor, sender Rune Herholdt publikum på en intens og medrivende rejse i gospelmusikkens univers. Undervejs fortælles historierne bag kendte gospelsange som Amazing Grace, Go Down Moses og We Shall Overcome. Som et særligt led i koncerten inviteres publikum til at synge med på koncertens fællessange under uhøjtidelig og kyndig vejledning.

Rune Herholdt & the Gospel Brothers mødtes på det Jyske Musikkonservatorium og har spillet sammen siden 2008. Orkesteret spiller både traditionel og ny gospelmusik og har netop udgivet CD’en People Get Ready. Orkesteret spiller gospel ud fra en fælles kærlighed til den afroamerikanske musiktradition inspireret af blandt andre vokalgruppen The Golden Gate Quartet. Orkesteret har spillet flere hundrede koncerter og har med tiden udviklet sin egen karakteristiske stil, som blander 4-stemmig sang og rytmegruppe. I front står Rune, som med en suveræn vokal, formår at formidle gospelmusikkens nerve, energi og budskab.

Rune Herholdt & The Gospel Brothers:
Rune Herholdt - vokal, akustisk guitar
Stephen Nørrelykke - klaver, orgel, kor
Bjørn Petersen - kontrabas, kor
Jimmi Bech - trommer, kor

Entré: Kr 50. Børn og unge under 16 år gratis.

Efter koncerten er der ”Efterspil” i menighedslokalerne, en lille uformel sammenkomst hvor der lige bliver lejlighed til at hilse på hinanden og runde aftenen af med en lille forfriskning

Skriv en kommentar