Årets Pressefoto på Vrå Højskole

Kom med, når en af konkurrencens vindere, den tidligere højskoleelev Marie Bentzon Sørensen, åbner foto-udstillingen den 12. september klokken 19:30

Traditionen tro er Vrå Højskole igen i år vært for Årets Pressefoto, som kan ses på højskolen fra 12. september og måneden ud. Højskolen har udstillet Årets Pressefoto siden 2014, men i år er det noget ganske særligt. En af de tidligere elever fra medie- og fotografi i Vrå er nemlig vinder i kategorien årets korte indslag i tv/web:

- Udstillingen har denne gang en ekstra vigtig betydning for os, fordi Marie Bentzon Sørensen sammen med Laura Bisgaard Krogh og Olivia Loftlund vandt årets korte tv-indslag. Marie var elev hos os i et år, og det gør os naturligvis ekstra stolte, at hun vinder i Danmarks nok mest berømte fotokonkurrence, fortæller fotograf og underviser på Vrå Højskole Søren Schnoor til Skaga FM og ortsætter:

- Vi har igennem de seneste år fået tre højskoleelever igennem nåleøjet og ind som fotojournalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og en af dem er altså Marie Bentzon Sørensen, som vi ovenikøbet har været så heldige at få til at åbne udstillingen her i Vrå, fortæller Søren Schnoor.

Du kan møde Marie Bentzon Sørensen den 12. september og ved samme lejlighed se hendes, Lauras og Olivias kortfilm A+C, der handler om Anna, der bliver assistent for en handicappet pige på Egmont Højskolen. En bevægende visuel fortælling, der ifølge juryen går lige i hjertet og maven.

Det er gratis at komme til åbningen af Årets Pressefoto

468 ad

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.