Oplev Tim Christensen live på Nordsøen Oceanarium

Udgivet d. 21. august 2019

Musik Under Trappen har gjort det igen, idet et af Danmarks absolut mest markante skikkelser i ny dansk Rockhistorie. Frontmanden for en af de største musikgrupper Danmark oplevede i 90'erne nemlig "Dizzy Mizz Lizzy" og siden en stor karriere som soloartist.

Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet “Secrets On Parade” (2000), der ikke mindst takket være singlen “Love Is A Matter Of” solgte 70.000 eksemplarer. Også “Right Next To The Right One”, der fungerede som titelsang for tv-serien “Nikolaj Og Julie” (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der siden solodebuten har udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals. Dizzy er som bekendt forlængst gendannet og har turneret meget - og nu er Tim rundt i landet på en akustisk turne - og her kan man virkelig få vished for, at han er en fabelagtig sanger, sangskriver, performer og guitarist.

Han har gæstet Nordsøen Oceanarium før - og publikum gik nærmest chokerede hjem fra den seance. Den måske stærkeste præstation i de år HMF og Musik Under Trappen har arrangeret koncerter.

Køb af billet: HER

Der er mulighed for tilkøb af buffet inden koncerten fra kl. 18.00.
Dørene til salen åbnes kl. 19.30