Hvad er det, der er på størrelse med 37 fodboldbaner og har 3.200 ben?

Det er de 15 store produktionsvirksomheder, som udstillingen ”Made in HJØRRING kommune” præsenterer! Med ca. 190.000 m2 under tag og 1.600 ansatte udgør
de et udpluk af de mange spændende, innovative og internationalt orienterede produktionsvirksomheder i Hjørring kommune.

På onsdag den 4. oktober inviterer Hjørring ErhvervsCenter på fernisering i Atriumgården hos EUC Nord på udstillingen ”Made In Hjørring Kommune”. Udstillingen vil stå på EUC Nord frem til den 3. november, hvorefter den bliver flyttet til Biblioteket i Metropol. Det er herefter tanken, at den skal komme rundt andre steder i kommunen.

Direktør Hjørring Erhvervscenter Bo Geertsen

”Mange ved ikke, hvilke store produktionsvirksomheder vi har i kommunen, og slet ikke hvad de laver, og hvilke medarbejdere de beskæftiger”, siger Bo Geertsen, direktør ved Hjørring ErhvervsCenter. ”Det er baggrunden for, at vi nu har taget initiativ til udstillingen ”Made in HJØRRING kommune”.

Følgende 15 produktionsvirksomheder deltager i udstillingen: Scanvogn, Aurion, Glaseksperten, Scandic Foods, Lilleheden, Expo Net, Rolltech, Novo, Hydratech, Krone Vinduer, ScanBelt, Brüel Systems, Georg Jensen, TetraPak og Fynbo Foods.

”Synligheden er nødvendig for vores virksomheder for at kunne tiltrække arbejdskraft og vigtig for at kunne åbne - ikke mindst - de unges øjne for spændende jobmuligheder i innovative og internationalt orienterede, lokale virksomheder. Det håber vi at kunne synliggøre med denne udstilling”, siger Bo Geertsen.

Fakta:
Fernisering af udstillingen forgår onsdag den 4. oktober kl. 14.00 i Atriumgården hos EUC Nord, indgang fra Albert Ginges Vej. Vi byder på et lille glas vin og lidt kransekage.

Pressen er inviteret, samt repræsentanter fra de deltagende virksomheder, Hjørring kommune og Erhverv Hjørring og Hjørring ErhvervsCenter bestyrelser.

Udstillingen vil stå på EUC Nord frem til den 3. november, hvorefter den bliver flyttet til Biblioteket i Metropol. Dernæst er tanken at udstille andre offentlige steder samt på kommunens øvrige uddannelsesinstitutioner. Vi har endnu ikke rettet henvendelse til disse steder.

Udstillingen består af 15 podier med eksempler på produkter, der fremstilles samt præsentationsmateriale, der kort beskriver forhold som hvem der ejer virksomheden, hvad de producerer, hvor produkterne sælges og hvilke jobtyper der findes i virksomheden.

468 ad

Skriv en kommentar